a

Demir, başarılı sporcuları ağırladı

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir Adana’da yapılan Floor Curling Türkiye Şampiyonasında başarı elde eden sporcuları tebrik etti.

İl Müdürü Demir, Türkiye Curling Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan, 28-31 Ekim tarihleri arasında Kadınlar, Erkekler ve Mix kategorilerinde Adana’da düzenlenen Floor Curling Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi en iyi şekilde temsil eden başarılı sporcularımız Aysu Ceyda Öztürk, Emine Doğdu, Cemile Esra Tutar, Ayşegül Fındık, Antrenörleri Kerem Doğdu ve Türkiye Curling Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Sami Doğdu’yu tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu. Şampiyona da kadınlar kategorisinde adlarını finale yazdırarak karşı karşıya gelen Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü ile Yenişehir Floor Curling takımlarımız büyük sevinç yaşadı.  Final karşılaşmasında Mersin Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Türkiye Sampiyonu olurken Yenişehir Floor Curling Kulübü Türkiye İkincisi olma başarısı gösterdi. İki Kulübün final oynayarak Türkiye şampiyonu olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir, Mersinli sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

ERDEMLİ LİMON SPOR’DAN DEMİR’E ZİYARET

Futbolda 1. Amatör kümede mücadele edecek olan Erdemli Limon Spor Kulübü Başkanı Vehbi Özdemir ve Yönetim kurulu üyeleri il müdürü Ökkeş Demir’e nezaket ziyaretinde bulundu. Bu yıl spor faaliyetlerine başlayan ve Futbolda 1. Amatör kümede mücadele edecek olan, ayrıca Futbol dışında basketbol, voleybol, tenis, bocce, okçuluk, yelken, su sporları, tekvando, dağ sporları gibi birçok branşı içinde bulunduran Erdemli Limon Spor Kulübü Başkanı Vehbi Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret etti. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir, “Yeni kurulan Erdemli Limon Spor Kulübümüzün öncelikle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kulüp çatısında birçok branşta eğitim vererek türk sporuna sayısız sporcu kazandıracaklarına inanıyorum. Bu vesileyle ziyaretimize gelen Erdemli Limon Spor Kulübü Başkanı Vehbi Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. Kulüp başkanı Vehbi Özdemir ise “İl müdürümüz Ökkeş Demir’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Erdemli ilçemizin sembolü Limon’u temsil eden ve faaliyetlerine yeni başlattığımız Erdemli Limon Spor kulübümüz de, Vatanını bayrağını seven ahlaklı sporcuların yetiştirmeyi, Erdemli’mizi ve limonumuzu spor vesilesi ile tüm dünyaya tanıtmayı hedefliyoruz.” dedi. Ziyaretin sonunda Erdemli Limon Spor Kulübü Başkanı Vehbi Özdemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ölkeş Demir’e adının yazılı olduğu 33 numaralı Erdemli Limon Spor Kulüp forması hediye etti.

    YORUMLAR

    s

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Mersinli Sporcu, kadının gücünü gösteriyor

    HIZLI YORUM YAP