a

Çukurova Basketbol Kulübü, 29 Ekim’i kutladı

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 3'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Çankaya Üniversitesi maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Turuncu-lacivertliler Türk bayrağı ve Atatürk posteri açarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı da kutladı.

Tesislerde Başantrenör Olcay Orak nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana tam kadro katılım sağlandı. Stretch yaparak ısınan turuncu-lacivertliler, daha sonra yüksek tempoda tam saha şut ve turnike çalışması yaptı.

“3’TE 3 YAPMAK İSTİYORUZ”

Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları müsabakayı değerlendiren Başantrenör Olcay Orak, “3 kupa hedeflediğimiz bu sezon bizim açımızdan çok iyi başladı. Ligde 2, Avrupa Kupası’nda 3 olmak üzere, oynadığımız 5 maçın tamamını kazandık. Büyük bir hedefe ulaşmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda çıkacağımız her maç final niteliği taşıyor. Hata yapma lüksümüz ve şansımız var. Ankara deplasmanında oynayacağımız Çankaya maçı da bu nedenle oldukça önemli. Tecrübeli ve kaliteli bir ekibiz. Moralimiz de hayli yüksek. Başkentten galibiyetle dönerek ligde de 3’te 3 yapmak istiyoruz” dedi.

29 EKİM KUTLANDI

Öte yandan, turuncu-lacivertli ekip antrenmanda Türk bayrağı ve Atatürk posteri açarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Cumhuriyetin sonsuza dek yaşayacağını vurgulayan Orak, “Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, güzel ülkemiz ve gelecek nesillerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Büyük Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum” diye konuştu.

    YORUMLAR

    s

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Çukurova, Avrupa’da çok farklı

    HIZLI YORUM YAP