a

Ersin Aka; “Ligde kolay maç yok” 

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Mersin İdman Yurdu sahasında konuk ettiği Ağrı 1970 Spor'u yıldız futbolcusu Chris David’in frikikten attığı golle 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Ağrıspor maçını değerlendiren Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ersin Aka, “bu ligde kolay bir maç yok. Her maçımız bu şekilde zorlu geçecek. Beklentimiz daha çabuk gol bulup daha farklı skorlar almak. Bunu da yapabilecek kadromuz, isteğimiz ve kapasitemiz var. İnşallah önümüzdeki süreçte kalitemizi daha çok sahaya yansıtacağız” dedi.

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Mersin İdman Yurdu sahasında konuk ettiği Ağrı 1970 Spor’u yıldız futbolcusu Chris David’in frikikten attığı golle 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Ağrıspor maçını değerlendiren Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ersin Aka,  “Öncelikle büyük taraftarımıza çok teşekkür ederim. Onların desteğini bu maçta çok fazla hissettik. Bu kritik galibiyette çok önemli rol oynadılar” ifadelerini kullandı.

“RÖVANŞI ALDIK”

Çok zorlu bir rakibe karşı oynadıklarının altını çizen Aka, “Rakibini oynatmamayı ilke edinmiş dirençli bir takıma karşı oynadık. İlk maçta Ağrı’daki karşılaşmada rakibimize 1-0 mağlup olmuştuk. Biz de rövanşı kendi sahamızda aynı skorla aldık. Ağrıspor şuanda Play-Off hattını zorlayan bir ekip. Ancak oyuncularımız maçın başından sonuna kadar çok üstün bir futbol ortaya koydu. Maçta birçok gol pozisyonuna girip değerlendirememenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ama oyun üstünlüğü ve rakibimize pozisyon vermememiz bizi mutlu etti. Ancak bu ligde kolay bir maç yok. Her maçımız bu şekilde zorlu geçecek. Beklentimiz daha çabuk gol bulup daha farklı skorlar almak. Bunu da yapabilecek kadromuz, isteğimiz ve kapasitemiz var. İnşallah önümüzdeki süreçte kalitemizi daha çok sahaya yansıtacağız. Tekrardan taraftarımıza, yönetimimize ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

    YORUMLAR

    s

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Geleneksel U12 Futbol Turnuvası başladı

    HIZLI YORUM YAP