a

Silifke bu maçı bekliyor!

TFF Bölgesel Amatör Lig 4.Bölge 1.Grupta mücadele veren Silifke Belediyespor ilk devrenin son maçında Pazar günü saat 14:00’da Silifke Şehir Stadında Adana 1954 FK ile karşılaşacak. Silifke’de maç öncesi kent ve takım bütünleşmiş durumda.

TFF Bölgesel Amatör Lig 4.Bölge 1.Grupta mücadele veren Silifke Belediyespor ilk devrenin son maçında Pazar günü saat 14:00’da Silifke Şehir Stadında Adana 1954 FK ile karşılaşacak. Her 2 takımında puanı eşit. Galip gelen ilk yarıyı hem lider kapatacak hem de şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde edecek.

KAYNAR: “SAHADAN 3 PUANLA AYRILACAĞIZ”

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, “Silifke Belediyespor güzel bir ivme kazandı. Takım, şehir ve taraftar kaynaşmış durumda. Bu hafta da çok kritik bir maçımız var. Tüm Silifkelileri maça davet ediyoruz. Gelin hep birlikte şehrimizin takımına sahip çıkalım. İnşallah bu sene şampiyon olup bir üst lige çıkacağız. Pazar günü stadı tıklım tıklım dolduralım. Buradan çıkış yok. Mutlaka sahadan 3 puanla ayrılacağız. Pazar günü tek yumruk olacağız” ifadelerini kullandı.

ALTUNOK: “TARAFTARLARIMIZDAN RİCAM TAŞKINLIK YAPMAMALARI”

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ise, “İlk devrenin son haftası ve liderlik maçına çıkacağız. Silifkeli hemşehrilerimizi maça davet ediyoruz. Bu maç bizim içim önemli ama gelen seyircilerden ricam sadece takımlarını desteklemeleri. Lütfen sahaya yabancı madde atmayalım. Silifkeliler misafirperverdir. Sınırdayız. Ufak bir taşkınlıkta ya da sahaya yabancı madde atılmasında ceza yiyebiliriz. Şampiyonluk yolunda böyle ivme kazanmışken sahamızın kapatılması bize büyük zarar verir. Taraftarlardan ricam sadece takımlarını desteklemeleridir. Mütevazi bir bütçeyle güzel bir takım kurduk. Çok güzel bir hazırlık süreci geçirdik. Yokluk içinde falan değiliz. Takımımıza yeteri kadar destek olduğumuzu düşünüyorum. Bu parayla ne kadar yol alabilirsek ona göre yol alacağız. Ligde futbolcularına düzenli para veren ender takımlardan biriyiz. Hiçbir sıkıntımız yok ödeme konusunda. Stat ve tesislerimiz çok güzel. Altyapımız güçlü. Gençleri spora kazandırmak istiyoruz. İnşallah hep birlikte profesyonel lige çıkacağız. Mersin takımlarının başarılı olmalarını diliyoruz. Kendi aramızda oynadığımız maçlarda kırıcı olmayalım. Daha önce namağlup küme düştük, inşallah bu sene namağlup şampiyon olacağız” dedi.

TOZLU: “ZORLU MAÇA HAZIRIZ”

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ise, “Takımda eksik yok. Sakatlarımız iyileşti. 2,5 yıldır buradayım. Kulüp başkanımızla, yönetimimizle ve belediye başkanımız ile güzel bir birliktelik yakaladık. Bir de arkamıza taraftar desteğiyle güçlü bir hale geldik. Bu seneki süreç zorlu bir süreç. Ligin kısa olması bizim de hazırlıklarımızı kısa sürdürmemize neden oldu. Şu ana kadar gayet iyi gidiyoruz. Geleceğe yönelik hedef ve hayallerimiz var. Hiçbirinden vazgeçmiş değiliz ve inşallah Adana FK’yı da yenip yolumuza devam edeceğiz. Genç ve başarıya susamış bir kadromuz var. Bize sunulan bütçeye göre kadro oluşturduk. Genç, dinamik, koşan ve başarıya susamış çocukları transfer aldık. İlk defa Bölgesel Amatör Lig’de futbol oynayan futbolcularımız var. 3 maç berabere kaldık diye kıyametin sonu değil. Yola bu futbolcularla başladık bu futbolcularla da başarıya ulaşacağız” dedi.

ÖZCAN ÖZDEMİR: “KAZANMAKTAN BAŞKA ŞANSIMIZ YOK”

Takım kaptanlarından Özcan Özdemir de, “Ligde son 3 haftada üst üste 3 beraberlik aldık. Şansız puan kayıpları yaşadık. Bu hafta kazanmaktan başka yolumuz yok. İyi de hazırlanıyoruz. Tüm Silifke halkını da maça bekliyoruz. Elimizden geleni yapıp sahadan 3 puanla ayrılıp ilk yarıyı lider bitireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Buraya kadar namağlup geldik. Son 3 haftada aldığımız beraberlikler olmazsa şuan puan farkıyla liderdik” şeklinde konuştu. Golcü futbolcu Mehmet Şıralı ise, “Son maçlarda şansız puan kayıpları yaşadık ve bende birçok gol pozisyonundan yararlanamadım. Sezon başındaki hedefimiz Mersin takımları arasında ligde en üst sırada olmaktı. Maçları oynadıkça ve galip geldikçe çıta yükseldi ve hedefimizi şampiyonluk diye koyduk. Şampiyonluk neden olmasın ama bunun için daha erken. Maç maç gitmek istiyoruz. Tecrübesiz takımız ama dinç bir takımız” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Saltık: “4-5 transfer yapacağız”

HIZLI YORUM YAP