a

Tarsus, Beşiktaş’ı gözüne kestirdi

Türkiye Kupasında 5. Eleme Turunda Beşiktaş'ın rakibi olan Tarsus İdman Yurdu, tur atlamak istiyor. Başkan Serhat Dövenci: takım olarak hedeflerinin kupada bir üst tura çıkmak olduğunu ifade ederek, “Beşiktaş’ı yeneceğimize inanıyorum” dedi.

Misli.com Lig Kırmızı Grup temsilcisi Tarsus İdman Yurdu, Beşiktaş ile deplasmanda 17 Aralık Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Kupada güçlü bir rakip çıktığını belirten Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Serhat Servet Dövenci, Türkiye’nin önemli takımlarından Beşiktaş ile karşılaşmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi. Kupada tur atlayacaklarını söyleyen Dövenci, takım olarak hedeflerinin kupada bir üst tura çıkmak olduğunu belirtti.

“BEŞİKTAŞ MAÇINDA GÜLEN TARAF OLMAK İSTİYORUZ”

Dövenci, “Türkiye Kupasında 5. Eleme turunda Beşiktaş rakibimiz oldu. Ülkemizin güzide kulübüyle karşılaşmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bizim için tarihi bir müsabaka olacak. Beşiktaş maçı oldukça zor geçeğine inanıyorum. Bu maçta gülen taraf olmak istiyoruz. Beşiktaş’ı yenerek bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum, takımımıza güveniyorum. Tecrübeli Teknik Direktörümüz Ergün Penbe’nin liderliğinde, oyuncularımızın azmiyle bu müsabakada galip gelen olmak istiyoruz” dedi. Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın her zaman büyük destek gördüklerini ifade eden Dövenci, “Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan bize her zaman her konuda desteğini esirgemedi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

    YORUMLAR

    s

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Tarsus 1 puanla dönüyor: 0-0

    HIZLI YORUM YAP