a

Akdeniz festivaller kenti olacak

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak seçim öncesi önemli projelerinden biri olan ve her plaftormda dile getirdiği ‘Akdeniz festivaller kenti olacak’ sözünü tutmaya devam ediyor. Gültak, son olarak önceki gün yaptığı açıklamayla Akdeniz’de Motodrag yarışlarının düzenleneceğini açıkladı.

Akdeniz’de yaptığı sosyal, kültürel ve spor faaliyetleriyle kentin çehresini değiştiren, geçmişte terörle anılan ilçeyi artık festivallerle duyuran Başkan Gültak, Akdeniz’i daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle ilçede bazı etkinliklere ara veren Gültak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Temmuz sonrasında kısıtlamaları tamamen kaldırılacağını açıklamasının ardından festivallere ağırlık vermeye başladı.

“YÜZLERCE MOTOSİKLET TUTKUNU BİR ARAYA GELECEK”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yaptığı açıklamayla 4 Temmuz 2021 tarihinde Akdeniz ilçesinde motosiklet drag yarışı düzenleneceğini açıkladı. Türkiye Motosiklet Federasyonu ile birlikte organize edilecek yarışta kazanan yarışçılara para ödülü verileceği belirtildi. İlçede yapılacak Motodrag yarışıyla birlikte farklı illerden yüzlerce motosiklet tutkunu ve yarışçıların bir araya geleceği ve kentin tanıtımına büyük katkı sunacağı da ifade edildi. İlçeye bağlı Adanalıoğlu Mahallesi’nde yapılacak yarışların 3 kategoriden oluşacağı ve derece elde eden sporculara para ödülünün yanı sıra çeşitli hediyelerin verileceği de öğrenildi. Ayrıca yarışları izlemeye gelen motosiklet tutkunları için çeşitli etkinliklerin de yapılacağı, ilçeye gelen motosiklet tutkunlarının unutulmaz bir gün geçirecekleri ifade edildi.

“BALIK FESTİVALİ EYLÜL SONU EKİM BAŞI GİBİ YAPILACAK”

Öte yandan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, önceki gün yaptığı açıklamada ise Karaduvar Balık Festivalinin eylül sonu ekim başı gibi yapılacağı ve ilçenin farklı bölgelerinde ise konserler vereceklerinin müjdesini verdi. Gültak, “Farklı bölgelerde farklı konserler vermeyi düşünüyoruz. Özellikle temmuz ayında bir etkinlik yapmayacağız ama ağustos ayı ve eylül ayı içinde Akdeniz’de herkesin hasretle beklediği, birbirlerini seven samimi ortamların oluşturduğu ortamları geri getireceğiz. Özellikle balık festivalinde katamaranların ve yelkenlerin geldiği, su sporların olduğu şenliklerde yapılacak. Akdeniz’de artık herkes barıştan, kardeşlikten bahsediyor. Kimse ayrıştırılmıyor Akdeniz’de” ifadelerini kullanmıştı.

    YORUMLAR

    s

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Mersin’de kask etkinliği renkli görüntülere sahne oldu

    HIZLI YORUM YAP